Kittens

Wij zijn een kleinschalige cattery. We hebben bewust besloten om voor een klein aantal kittens per keer te gaan, zodat wij ze alle nodige tijd en liefde kunnen geven. Hierdoor bent u verzekerd van een enorm sociale en lieve kitten.

Op welke leeftijd verhuizen de kittens?

Kittens verlaten onze cattery niet eerder dan nadat ze 12 weken oud zijn. Meestal kunt u uw nieuwe kitten rond de 13 tot 14 weken oud komen ophalen. We behouden ons het recht om de kittens in overleg met u later te laten verhuizen, mits dit vereist wordt door zijn mentale of fysieke ontwikkeling.

Zijn de kittens al geent en ontwormd?

Onze kittens zijn volledig onafhankelijk en zindelijk op het moment van ophalen. Ze worden voordat ze verhuizen al twee keer inge├źnt en drie keer ontwormd, daarnaast zijn ze gechipt. Ze hebben een EU-paspoort en een stamboom. Kittens verlaten onze cattery na de castratie/sterilisatiebehandeling. Vroegtijdige castratie voorkomt ongecontroleerde broodfok in een pseudo-cattery.

De beslissing om een kitten in huis te nemen, moet zorgvuldig worden overwogen, rekening houdend met alle voor- en nadelen. Een kat is geen speelgoed, maar een wezen vol gevoelens en emoties, liefhebbend en voelend als een mens. Maak daarom de aankoop van een kattenvriend een goed doordachte en redelijke beslissing. Een huisdier brengt uw gezin niet alleen vreugde en een nieuwe metgezel, maar ook nieuwe verantwoordelijkheden voor meerdere jaren.
Heeft u vragen over ons?
Neemt u dan contact
+31682323660
cattery-muskari@yandex.ru
Pannekoekendijk 15 8262 RW Kampen Overijssel Nederland
Door op de knop te klikken, stemt u in met de verwerking van persoonsgegevens en gaat u akkoord met het privacybeleid