Over MUSKARI

Mijn naam is Anastasia, samen met mijn man en onze drie kinderen woon ik in Kampen. Blauwe Russen zijn echt onze grote liefde, we investeren heel veel tijd in onze katten. Ze krijgen bij ons veel aandacht, zodat ze kunnen opgroeien tot sociale en gezonde katten. We kiezen onze katten zorgvuldig uit, zodat u verzekerd bent van een mooie kat. Dat doen wij met veel passie en plezier. Onze Cattery staat geregistreerd bij de Cat Fanciers Society en ik ben lid van Neocat.

Wat is ons doel?

Ons fokdoel is uiterlijk, karakter en gezonde katten. De gezondheid is een pre, is basis. Ongezonde katten mag je gewoon niet fokken. Blauwe Rus moet gezond en sociaal zijn. Maar dat is niet genoeg. Groene ogen en dikke zilvergrijze vacht is het visitekaartje van dit ras en je Rusje moet dat ook hebben, anders dat geen Blauwe Rus is.

Hoe groeien onze katten op?

Al onze poezen en kittens mogen bij ons door het hele huis lopen. Ze zijn onderdeel van het gezin. De katers hebben een eigen verblijf, deze bestaat uit een binnenverblijf met buitenren.

Hierdoor hebben de katers het in de winter niet koud en kunnen zij zomers genieten van het zonnetje in de ren. De eerste weken na de geboorte verblijven de kittens boven in hun eigen kamertje. Daarna verhuizen ze naar de woonkamer en groeien zij samen met rest van gezin op.
Heeft u vragen over ons?
Neemt u dan contact
+31682323660
cattery-muskari@yandex.ru
Pannekoekendijk 15 8262 RW Kampen Overijssel Nederland
Door op de knop te klikken, stemt u in met de verwerking van persoonsgegevens en gaat u akkoord met het privacybeleid